Filmari video profesionale - Foto Video Studio

Go to content

Main menu

Filmari video profesionale

In timpul fiecarei eveniment incercam sa filmam toate momentele importante pastrand astfel vie atmosfera si emotia fiecarui personaj. Foarte multe cadre sunt luate in timpul evenimentelor ce au loc, dar o mare parte sunt si cadre regizate precum si cadre cu detalii ale evenimentului. Pe parcursul zilei avem cel putin o sedinta video cu personajele principale in timpul careia acestia vor fi actorii propriului lor film pentru a realiza “Povestea Video”.
Cu experienta noastra in nunti precum si cu aparatura profesionala, putem satisface orice cerințe.
Nunta, cununie, botez, aniversari, lansari de produse, conferinte, festivitati, receptii.
Servicii video pentru nunta si alte evenimente din viata ta cu tehnologie digitala, montaj computerizat,coloana sonora si efecte de videoclip.
Nunta sau botezul este un proiect esential al vietii, care proiecteaza bucuria prezentului in viitoare emotii. Realizam film si fotografie nu doar pentru a fi revazute, dar si pentru a fi retraite, facute de tineri pentru tineri, pe aceeasi lungime de unda, cu acelasi entuziasm, cu aceleasi idei. Obiectivul nostru este de a captura latura cea mai naturala a evenimentului, energia si emotia acelei zile, in imagini si fotografii memorabile.
Filmul evenimentului va fi procesat computerizat, va include generic si montaj, iar tu il vei avea pe ce suport doresti, DVD sau caseta video.
DVD-urile si copertile vor fi personalizate in stil profesional.
Exista doua tipuri de a filma. Filmarea in detaliu, si filmarea de ansamblu. Filmarea in detaliu presupune sa dai privitorului ceea ce vrei tu sa vada. In acest caz cameramanul va surprinde acele momente si scene pe care el le va considera mai importante pentru privitor. Filmarea de ansamblu presupune cadre mai largi unde se va lasa la latitudinea privitorului sa aleaga ce va urmari. Dumneavoastra sunteti singurii in masura se decideti ce tip de filmare doriti. Cateva mostre puteti viziona in
galeria video

 
Back to content | Back to main menu